top of page
Image by Luma Pimentel

Bevalling

Voor velen het spannendste moment van dit hele proces, de bevalling. Wij vinden het belangrijk dat wij je kunnen ondersteunen op een manier die bij jou past.

Veilig & Zorgzaam

Voor ons staat de veiligheid van moeder en kind bovenaan, daarnaast vinden wij het belangrijk dat je later positief terug kunt kijken op de bevalling. 

 

Wij weten als geen ander dat elke bevalling uniek en onvoorspelbaar is. Voorbereiden op de bevalling ziet er voor iedereen anders uit maar kan zeker het verschil maken. 

Waar de één behoefte heeft aan een uitgebreide cursus wil de ander liever een boek lezen of gebruiken maken van social media ter voorbereiding. Er is geen goed of fout en alles mag. Tijdens de zwangerschapscontroles is er voldoende ruimte om met ons in gesprek te gaan over de bevalling.

Geboorteplan

Het is ook mogelijk gebruik te maken van ons geboorteplan. Dit kan helpen om inzichtelijk te maken wat je wensen zijn en waar jouw behoeftes liggen. 

 

Op de website van de Verloskundige kan je ook veel informatie vinden om je voor te bereiden op de bevalling. Deze website is van de beroepsgroep voor Verloskundige en bevat betrouwbare informatie.

Informatieavonden

Esthervangeenenfotografie-91.jpg

Vanaf het moment dat het voor jou nodig is zullen wij er zijn om jou te ondersteunen. Daarom geven wij iedere 5 weken een eigen interactieve informatieavond waar je kosteloos aan kunt deelnemen. Onderwerpen die onder andere aan bod komen:​

Wat kun je verwachten van de laatste weken van je zwangerschap?

Hoe bereid je je voor op een bevalling?

Hoe weet je of de bevalling begonnen is?

Hoe verlopen de verschillende fases van de bevalling en wat gebeurt er in je lijf?

Welke mogelijkheden van pijnstilling zijn er?

bottom of page