Contact

Wij vinden het belangrijk dat wij altijd direct bereikbaar zijn voor onze zwangeren! Daarom zijn wij dan ook 24 uur per dag te bereiken op 010-4810889. Mocht er niemand op de praktijk aanwezig zijn, dan word je automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende verloskundige.

Voor het maken en verzetten van afspraken en niet-dringende vragen, verzoeken wij te bellen op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur en op woensdag tussen 12.00 en 19.00 uur.

Hoofdlocatie
Verloskundigen Zuidwijk
Vaerhorst 16a
3085 HT Rotterdam
Maandag, dinsdag en donderdag 9.00 – 16.00
Woensdag 12.00 – 19.00

Telefoonnummer: 010-4810889  Dit nummer altijd als eerste bellen (is 24 uur per dag bereikbaar)
Bij geen gehoor op bovenstaand nummer: 010-2865055

E-mail: vmz@verloskundigenzuidwijk.nl
Let op, de e-mail kun je niet gebruiken voor het stellen van vragen over je zwangerschap! Hiervoor kan je ons altijd bellen!

Andere locatie:

Lombardijen

Dantestraat 456
Woensdag 13.00 – 16.00
Dit spreekuur vindt plaats in de huisartsenpraktijk van dokter Bijl. Het is gevestigd in gezondheidscentrum Dantestraat. Op deze locatie is geen echo apparaat beschikbaar. Hiervoor zal je op de hoofdlocatie worden uitgenodigd.

De voorlichtingsavonden van onze praktijk vinden plaats op deze locatie.

Routebeschrijving hoofdlocatie

Vanaf de Kop van Zuid:
Tram 25 richting Carnisselande

Vanaf Carnisselande:
Tram 25 richting Centraal Station

Vanaf Metrostation Zuidplein danwel Slinge:
Bus 70 richting Keizerswaard

Vanaf de Spinozaweg:
Bus 70 richting Zuidplein

Het handigst is om uit te stappen op de halte ‘Langenhorst’. Vanaf hier is het slechts 1 minuut lopen naar de praktijk. Je ziet een groot grasveld met rechts een aantal winkels. Wij zitten naast de slager. Ons logo staat groot op het raam.

Vanaf Metrostation Zuidplein:
Volg de weg richting de ‘Ring’. Je passeert nu aan je linkerhand het Ikazia ziekenhuis. Blijf links rijden en neem de afslag. Op de eerste volgende kruising, neem de afslag naar rechts. Je rijdt nu op de Oldegaarde. Na ongeveer 200 meter neem de eerste afslag naar links. Neem na ongeveer 200 meter de afslag naar links. Je staat nu voor de apotheek. Je ziet aan het grasveld een aantal winkels (waaronder een tandarts) Ongeveer halverwege zit onze praktijk.

Vanaf Metrostation Slinge:
Neem de weg over de Slinge waarbij je aan je rechterhand het Shellstation houdt. Rijdt alsmaar rechtdoor tot aan de rotonde. Sla linksaf op de rotonde (de derde afslag). Na ongeveer 100 meter, neem de eerste afslag rechts. Hier kun je parkeren. Je staat nu voor de apotheek. Je ziet aan het grasveld een aantal winkels (waaronder een tandarts) Ongeveer halverwege zit onze praktijk.

Vanaf de Spinozaweg:
Volg de Spinozaweg in de richting van het Zuidplein. Neem aan het einde van de weg de afslag naar rechts (richting de Smeetslanddijk) Ga op de rotonde linksaf (de derde afslag). Rijdt alsmaar rechtdoor tot aan de rotonde. Sla hier rechtsaf (de eerste afslag). Na ongeveer 100 meter, neem de eerste afslag rechts. Hier kun je parkeren. Je staat nu voor de apotheek. Je ziet aan het grasveld een aantal winkels (waaronder een tandarts) Ongeveer halverwege zit onze praktijk.