Over ons

Noa Fotografie - Verloskundigen Zuidwijk (4)

Wie zijn wij?

In de praktijk werken wij met drie vaste verloskundigen, die ook allemaal echoscopist zijn.

    • Marlène Geul-Reichert
    • Djanifa da Conceicao
    • Marjolein van Hove

Marlène Geul

Marlene

Verloskundige sinds 1985. Ondertussen is zij al niet meer weg te denken uit de Rotterdam-Zuid.

Djanifa da Conceicao

Djanifa

Djanifa maakt sinds 2017 deel uit van de maatschap. In de praktijk zal zij ook de termijnecho’s, geslachtsecho’s en groeiecho’s uitvoeren.

Marjolein van Hove

Marjolijn

Marjolein heeft sinds 1 juli  2019 het praktijkdeel van Sjanie Klop overgenomen. In de praktijk zal zij ook de termijnecho’s, geslachtsecho’s en groeiecho’s uitvoeren.

Natuurlijk gaan ook wij af en toe met vakantie. Wij proberen zo min mogelijk met waarneemsters te werken. Daarom vangen wij, in principe, elkaars vakanties onderling op. Mocht er toch een waarneemster werkzaam bij ons zijn, dan zullen wij ons uiterste best doen dat je ook haar leert kennen.

Praktijkassistent

Karin Witkamp

Karin

Tijdens de spreekuren wordt ons team versterkt door onze vaste assistente Karin. Behalve het beheren van de agenda, kan je bij haar ook terecht voor (verloskundige) vragen. 

Werkgebied

Onder ons werkgebied valt alles ten zuiden van de Maas. Ook zwangeren uit Barendrecht-Carnisselande (direct grenzend aan Rotterdam-Zuid) en Rhoon-Portland zijn van harte welkom. In onze praktijk vinden wij het belangrijk dat je bij je bevalling altijd een bekend gezicht zult treffen. Daarom doen wij afwisselend spreekuur en dienst, zodat je ons allemaal een aantal keer zal tegenkomen tijdens je zwangerschapscontroles.

Studenten

Af en toe begeleiden wij studenten van de Rotterdamse Opleiding tot Verloskundige. Er zal dan altijd een aankondiging hangen in de wachtkamer. De handelingen die door de student verricht worden, gebeuren ALTIJD onder begeleiding van de verloskundige. Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student, dan kan je dit kenbaar maken.