Over ons

 

Wie zijn wij?

In de praktijk werken wij met drie vaste verloskundigen, die ook allemaal echoscopist zijn.

  • Sjanie Klop
  • Marlène Geul-Reichert
  • Djanifa da Conceicao
  • Marjolein van Hove

Sjanie Klop
sjanie_klein

 

 

 

 

Verloskundige sinds 1981, moeder van 3 kinderen. Sjanie is een van de langstwerkende verloskundigen in Rotterdam Zuid. Met meer dan 30 jaar ervaring, heeft ze dan ook heel  wat kinderen op de wereld mogen helpen zetten.

Marlène Geul
marlene_klein
Verloskundige sinds 1985, moeder van 2 kinderen. Marlène is ooit in de praktijk begonnen omdat Sjanie met zwangerschapsverlof ging. Ondertussen is zij al niet meer weg te denken uit de praktijk.

Djanifa da Conceicao
SONY DSC
Djanifa liep stage bij Marlène en Sjanie in 2011. Dit klikte zo goed dat ze sinds 2015 vast in de praktijk werkt en sinds 2017 is zij officieel een maatschapslid geworden van de Verloskundige Maatschap Zuidwijk. In de praktijk zal zij de termijnecho’s, geslachtsecho’s en groeiecho’s uitvoeren.

Marjolein van Hove

FT0A0321

 

 

 

 

 

Marjolein  zal vanaf 1 juli  2019 deel gaan uitmaken van de maatschap. Zij werkt al sinds november bij ons en neemt alle werkzaamheden van Sjanie over als zij met pensioen is. In de praktijk zal zij ook de termijnecho’s, geslachtsecho’s en groeiecho’s uitvoeren.

Natuurlijk gaan ook wij af en toe met vakantie. Wij proberen zo min mogelijk met waarneemsters te werken. Daarom vangen wij, in principe, elkaars vakanties onderling op. Mocht er toch een waarneemster werkzaam bij ons zijn, dan zullen wij ons uiterste best doen dat je ook haar leert kennen.

Praktijkassistent

Jolanda Vos
jolanda_klein

 

 

 

 

Tijdens de spreekuren wordt ons team versterkt door onze vaste assistente Jolanda. Behalve het beheren van de agenda, kan je bij haar ook terecht voor (verloskundige) vragen.

Werkgebied

Onder ons werkgebied valt alles ten zuiden van de Maas. Ook zwangeren uit Barendrecht-Carnisselande (direct grenzend aan Rotterdam-Zuid) en Rhoon-Portland zijn van harte welkom. In onze praktijk vinden wij het belangrijk dat je bij je bevalling altijd een bekend gezicht zult treffen. Daarom doen wij afwisselend spreekuur en dienst, zodat je ons allemaal een aantal keer zal tegenkomen tijdens je zwangerschapscontroles.

 

Studenten

Af en toe begeleiden wij studenten van de Rotterdamse Opleiding tot Verloskundige. Er zal dan altijd een aankondiging hangen in de wachtkamer. De handelingen die door de student verricht worden, gebeuren ALTIJD onder begeleiding van de verloskundige. Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student, dan kan je dit kenbaar maken.