Over ons

Noa Fotografie - Verloskundigen Zuidwijk (4)

Wie zijn wij?

In de praktijk werken wij met vier vaste verloskundigen

    • Marlène Geul-Reichert
    • Djanifa da Conceicao
    • Marjolein van Hove
    • Rieke Klever

Marlène Geul

Marlene

Verloskundige sinds 1985. Ondertussen is zij al niet meer weg te denken uit de Rotterdam-Zuid.

Djanifa da Conceicao

Djanifa

Djanifa werkt sinds 2015 bij Zuidwijk en maakt sinds 2017 deel uit van de maatschap. In de praktijk zal zij ook de termijnecho’s, geslachtsecho’s en groeiecho’s uitvoeren. Per 1 mei 2023 is Djanifa met zwangerschapsverlof.

Marjolein van Hove

Marjolijn

Marjolein werkt sinds oktober 2018 bij Zuidwijk en heeft sinds juli 2019 het praktijkdeel van Sjanie Klop overgenomen. In de praktijk zal zij ook de termijnecho’s, geslachtsecho’s en groeiecho’s uitvoeren.

Rieke Klever

Rieke

Rieke werkt sinds oktober 2020 bij ons in de praktijk als vaste waarneemster. Momenteel is zij in de afrondingsfase van de echo opleiding en zal zij binnenkort ook de termijnecho’s, geslachtsecho’s en groeiecho’s uitvoeren binnen de praktijk.

Natuurlijk gaan ook wij af en toe met vakantie. Wij vangen wij, in principe, elkaars vakanties onderling op. Dat betekend dat wij niet met losse waarneemsters in vakantieperiodes werken. Mocht dit toch het geval zijn dan zullen wij dit altijd eerst aankondigen en zorgen dat jullie ook deze verloskundige goed leren kennen.

Praktijkassistent

Karin Witkamp

Karin

Tijdens de spreekuren wordt ons team versterkt door onze vaste assistente Karin. Behalve het beheren van de agenda, kan je bij haar ook terecht voor (verloskundige) vragen. 

Werkgebied

Onder ons werkgebied valt alles ten zuiden van de Maas. Ook zwangeren uit Barendrecht-Carnisselande (direct grenzend aan Rotterdam-Zuid) en Rhoon-Portland zijn van harte welkom. In onze praktijk vinden wij het belangrijk dat je bij je bevalling altijd een bekend gezicht zult treffen. Daarom doen wij afwisselend spreekuur en dienst, zodat je ons allemaal een aantal keer zal tegenkomen tijdens je zwangerschapscontroles.

Studenten

Af en toe begeleiden wij studenten van de Rotterdamse Opleiding tot Verloskundige. Er zal dan altijd een aankondiging hangen in de wachtkamer. De handelingen die door de student verricht worden, gebeuren ALTIJD onder begeleiding van de verloskundige. Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student, dan kan je dit kenbaar maken.