Over ons

Wie zijn wij?

In de praktijk werken wij met vijf vaste verloskundigen

    • Marlène Geul-Reichert
    • Marjolein van Hove
    • Rieke Klever-Massink
    • Saskia van Hengel
    • Kirsten Hoogendijk

Marlène Geul

Verloskundige, echoscopiste, gespecialiseerd in anticonceptie.

Marjolein van Hove

Verloskundige, echoscopiste, gespecialiseerd in anticonceptie.

Rieke Klever-Massink

Verloskundige, echoscopiste, gespecialiseerd in anticonceptie. Rieke heeft per 1 september 2023 het praktijkdeel van Djanifa da Conceicao overgenomen.

Saskia van Hengel

Verloskundige, echoscopiste, gespecialiseerd in anticonceptie.

Kirsten Hoogendijk

Verloskundige

Natuurlijk gaan ook wij af en toe met vakantie. Wij vangen, in principe, elkaars vakanties onderling op. Dat betekent dat wij niet met losse waarneemsters in vakantieperiodes werken. Mocht dit toch het geval zijn dan zullen wij dit altijd eerst aankondigen en zorgen dat jullie ook deze verloskundige goed leren kennen.

Praktijkassistent

Karin Witkamp

Monique van der Zijden

Tijdens de spreekuren wordt ons team versterkt door onze assistenten Karin en Monique. Behalve het beheren van de agenda, kun je bij hun ook terecht voor (verloskundige) vragen. 

Werkgebied

Onder ons werkgebied valt alles ten zuiden van de Maas. Ook zwangeren uit Barendrecht-Carnisselande (direct grenzend aan Rotterdam-Zuid) en Rhoon-Portland zijn van harte welkom. In onze praktijk vinden wij het belangrijk dat je bij je bevalling altijd een bekend gezicht zult treffen. Daarom doen wij afwisselend spreekuur en dienst, zodat je ons allemaal een aantal keer zal tegenkomen tijdens je zwangerschapscontroles.

Studenten

Af en toe begeleiden wij studenten van de Rotterdamse Opleiding tot Verloskundige. Er zal dan altijd een aankondiging hangen in de wachtkamer. De handelingen die door de student verricht worden, gebeuren ALTIJD onder begeleiding van de verloskundige. Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student, dan kan je dit kenbaar maken.