top of page

Ons team

Binnen de praktijk werken wij met vier vaste verloskundigen. Tijdens de zwangerschap zul je ons allemaal meerdere keren zien, zodat je ons leert kennen, en wij jou.

Leer ons kennen

Aangezien wij onderdeel mogen zijn van een heel belangrijke gebeurtenis in jouw leven, vinden wij het belangrijk dat je met ieder van ons een vertrouwensband op kunt bouwen. Naast onze verloskundigen in de praktijk wordt dit team versterkt door twee vaste assistenten. Karin en Monique kun je zowel bij de spreekuren zien als aan de telefoon krijgen.

 

Wij streven ernaar om elkaars vakanties op te vangen, zo blijf je dezelfde vertrouwde gezichten zien. Mocht er toch een tijdelijke verloskundige bij komen, laten we dat jou tijdig weten. Naast dit vaste team begeleiden we soms een verloskundige in opleiding.

1 - 1.jpeg

Marjolein van Hove

Verloskundige

Marjolein is een oprechte en warme persoonlijkheid die altijd de rust zelve is. Deze rust weet ze ook goed over te brengen op de mensen om haar heen en zo is zij tijdens de bevalling een heerlijk rustige aanwezigheid die je helpt te ontspannen. Daarnaast verwelkomt Marjolein iedereen met open armen en een open blik. Bij haar voel jij je snel op je gemak. 

 

Naast haar werk als verloskundige haalt ze veel plezier uit het maken van echo's, zij zal zich dan ook gaan specialiseren zodat ze ook de 13 en 20 weken echo's kan maken. Tevens is zij bevoegd voor het plaatsen van een spiraal en implanon.

BIG: 39920804903

Rieke Klever-Massink

Verloskundige

De meeste zullen Rieke kennen als een warm en liefdevol persoon. Bij haar op het spreekuur zal het nooit stilvallen, want als er iemand van gezellig kletsen houdt is zij het wel!

 

Rieke is een harde werker die zich enorm inzet voor de verloskunde in de regio. Ze is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen hier en zorgt ervoor dat de zorg voor moeder en kind zo fysiologisch mogelijk kan verlopen.

 

Zij is de schakel tussen het verloskundig samenwerkingsverband (alle praktijken uit de regio) en de ziekenhuizen. En dat doet ze met veel passie en plezier! Tevens is zij bevoegd voor het maken van echo’s, het plaatsen van een spiraal en implanon. 

BIG: 39926796203

1 - 2.jpeg
1 - 4.jpeg

Saskia van Hengel

Verloskundige

Het ijverigste van ons allemaal is Saskia, de duizendpoot. Ze doet honderd dingen tegelijk en zit nooit stil. Maar dat doet ze juist speciaal voor jou. Ze staat altijd voor je klaar en vindt unieke manieren om je het beste te kunnen helpen. Ze denkt net een stap verder.

 

Of dit nu zit in het geven van de juiste informatie of je net even een stapje verder helpen in praktische vragen en afwegingen tijdens de zwangerschap of bij de bevalling.

Daarnaast biedt Saskia altijd een luisterend oor en met haar nuchtere kijk op zaken weet ze precies de juiste snaar te raken met haar woorden. Tevens is zij bevoegd voor het maken van echo’s, het plaatsen van een spiraal en implanon. 

BIG: 79920108703

Kirsten Hoogendijk

Verloskundige

Kirsten heeft een lief en zorgzaam karakter, wat ze uitstraalt naar alle mensen die ze ontmoet. Daarnaast is zij altijd vrolijk, wat maakt dat er een relaxte sfeer om haar heen hangt.  Als Kirsten jouw bevalling mag begeleiden kun je er vanuit gaan dat zij deze relaxte sfeer goed kan meenemen en er tussendoor ook nog tijd is om te lachen.

 

Ook tijdens de spreekuren kan Kirsten goed luisteren en heeft zij het vermogen met mensen mee te kunnen leven. Voor anticonceptie kun je ook bij haar terecht, zo is zij bevoegd voor het plaatsen van de implanon. 

BIG: 19933301003

1 - 3.jpeg

Onze praktijkassistenten

Praktijkassistent Monique

Monique

Als praktijkassistente is Monique’s kracht om alle administratie op orde te houden. Ze heeft daarbij oog voor detail en ziet daarbij niets over het hoofd. Zij ondersteunt de verloskundigen één dag per week tijdens het spreekuur.

Praktijkassistent Karin

Karin

Karin ondersteunt ons als praktijkassistent drie dagen in de week. Ze zorgt ervoor dat alles binnen de praktijk op rolletjes verloopt. Karin heeft dertig jaar ervaring als kraamverzorgster en werkt met regelmaat ook nog op de afdeling verloskunde van het Ikazia ziekenhuis. 

bottom of page